BioFoto Forening for Naturfotografer
Carl Erik Kilander - Sørlandet

Fra 1. november er det gratis å bli medlem i BioFoto.

Foto Carl Erik Kilander – BioFoto Sørlandet

Fra 1. november er det gratis å bli medlem ut kalenderåret.

Da må du i stedet betale kontingenten for neste kalenderår. Kalenderåret gjelder fra januar t.o.m. januar. Faktura for kalenderåret sendes ut i desember/januar på e-post. Medlemmer uten e-post får fakturaen tilsendt i sin postkasse. Ønsker du å melde deg ut, må du gjøre dette skriftlig innen betalingsfristen utløper. Innenfor et kalenderår mottar alle medlemmer 4 nr. av vårt medlemsblad «Naturfotografen»Du kan velge hvilket lokallag du ønsker å ha tilknytning til. Det naturlige ift. å delta på et lokallags aktiviteter vil likevel være om du velger det lokallaget som finnes i ditt bostedsområde.

Her finner du oversikt over Lokallagene i Norge

Her kan du melde deg inn i BioFoto

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.