BioFoto Forening for Naturfotografer

Jomfruland 22-24 April

Fotograf: Anne-Lise Stangenes

Allerede i høst begynte planleggingen av BioFoto turen til Jomfruland. Så da påmeldinga kom, ble lista fort fylt opp av ivrige BioFotinger som gjerne ville få med seg et av vårens vakreste eventyr. Hvitveisblomstringen på Jomfruland. For å komme oss ut til Jomfruland tok noen av oss rutebåten, disse var så heldige å få skyss fra brygga til huset av de som leide ut Hasselgården. For en service. Vi andre som ikke rakk rutebåten tok taxibåt men til gjengled ble vi fraktet til nærmeste brygge.. Begge deler fungerte veldig greit. Det er jo himla gildt å ikke måtte være avhengig av rutetider, så da er taxibåten et ypperlig alternativ. Kan jo også hende man ikke helt vil hjem igjen til oppsatte tider.

Les mer hos BioFoto Sørlandet..

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.