BioFoto Forening for Naturfotografer
BioFoto - 50 stilte på fototuren søndag

Stor suksess med Midt-Norske NaturFotodager!

Midt-Norske NaturFotodager gikk av stabelen helga 20. – 22. september, og der BioFoto Midt-Norge og Stjørdal Foto bød på ei helg proppfull av naturfoto.

Det var det mange som satte pris på. Det hele var gratis og dermed ingen inngangsbillett. Dette betød at vi ikke vet hvor mange som var innom i løpet av de tre dagene. Men, at minst 300 naturfotointeresserte benyttet seg av dette innholdsrike tilbudet, er vi helt sikre på.

Naturfotodagene lokket med hele 11 foredrag i Kimen kulturhus i Stjørdal sentrum fredag og lørdag, i en sal utstyrt med stor skjerm, en glimrende projektor og proff lyd. Det betød at de mange dyktige foredragsholderne fikk vist seg fram på en skikkelig måte.

I et tilstøtende rom hadde BioFoto Midt-Norge hengt opp sin jubileumsutstilling med bilder i anledning av at BioFoto dette året er 40 år. Her var også med arrangør Stjørdal Foto på plass med mye nytt sammen med flere leverandører/importører. 

Selv drev vi bevisst info om foreninga og vervet nye medlemmer. Hele 22 nye biofotinger kunne vi ønske velkommen i foreninga etter helga!

Søndag var satt av til fototur ute, ved Foldsjøen mellom Hommelvik og Selbu. 50 deltok på dette ute arrangementet.

Alt i alt ei helg som vi var godt fornøyde med! De mange positive tilbakemeldingene vi fikk, tyder på at deltakerne storkoste seg gjennom helga. Her er noen sitater fra innlegg på Facebook rett etter helga:

”Arrangementet gikk knirkefritt takket være ildsjeler i BioFoto Midt-Norge og Stjørdal Foto. Kanskje ikke så rart siden Stjørdal går for å være arrangement-by nr. 1 i Norge.”

Tilbakemeldinger fra deltakere:

Herlige dager. Hjertelig takk!”

”To fantastiske dager med topp interessante og faglige foredrag med bilder og film, og gratis inngang. Har nok vært på tilsvarende fotodager andre steder, men dette var etter min mening det beste !”

”Takk for flotte og inspirerende dager! Imponerende at dette arrangeres prikkfritt og på så høyt nivå, ei hel helg – helt gratis. Vel blåst!” 

”Fantastisk arrangement på Midt-Norske NaturFotodager i Stjørdal denne helga. Takk til BioFoto Midt-Norge og Stjørdal foto for en av de aller beste «naturfotofestivaler» jeg har besøkt.” 

 

Einar Hugnes

Leder i BioFoto Midt-Norge

 

BioFoto - 50 stilte på fototuren søndag
Nær 50 stilte på fototuren søndag.

 

Solvig Rinnan Sundt (t.h.) informerte om BioFoto på standen, hvor vi vervet hele 22 nye medlemmer. Hanne Munkeby (t.v.) er allerede mangeårig medlem.

 

Wenche Dahle var en av de 11 foredragsholderne. Hun holdt et sterkt og gripende foredrag, der alle i salen svarte med stående applaus og tårevåte øyne.

 

 

Kjetil Schjølberg (t.h.) i Stjørdal Foto hadde ei travel helg inne på Kimen.

 

BioFoto Midt-Norge stilte ut 22 bilder i anledning BioFotos jubileum.

 

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.