BioFoto Forening for Naturfotografer

Full klaff med moskus

Fotograf: Kestutis Vecka

Helga 23-25. oktober var vi en gjeng fra Biofoto Hordaland på Dovre for å se etter moskus. Vi var selvsagt spente på om vi ville se det dyret vi var kommet for å se, Dovre er tross alt et stort område, og det er mange steder å stikke seg vekk. Vi ankom sent fredag kveld, og var tidlig oppe lørdag morgen. Været var drømmevær – tørt, kjølig og uten vind. Morgenlyset var fantastisk, og vi fikk oppleve dramatiske soloppgang-farger omkring Snøhetta. Allerede før vi var i gang med det vi var kommet for å se, hadde vi tatt mange bilder av de flotte tindene i et flott lys. Dette lovet bra. Les mer hos BioFoto Hordaland..

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.