BioFoto Forening for Naturfotografer

Månedens bilde – Juni

Fotograf: Jonathan Björklund

Jeg tar denne månedens bilde som tilfelle til å ønske dere alle en riktig god sommer. Håper dere får nyte været og at dere kommer dere ut og får tatt bilder! Hva gjelder kommende månedens bilder og artikler til hjemmesiden så vil jeg oppfordre dere medlemmer til å sende inn materiale. Legg og gjerne ut mer bilder på deres lokallags hjemmesider, så får alle ta del av det dere finner på. Bedre å få vist de frem, enn at de bare ligger på en harddisk en plass og tar opp plass 🙂

Sommerhilsen
Webansvarlig


Sommeren er her og 2 stk svaneunger har akkurat forlatt reiret i et av de lokale vannene her i Stavanger. Foreldrene er litt hissige de første dagene, og da er det greit med et teleobjektiv.

400mm @ f/5.6 – ISO200 – 1/500s lukkertid

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.