BioFoto Forening for Naturfotografer
Maren Skjeldstad

Medlemstreff i koronatiden.

40 medlemmer var samlet til medlemstreff i BioFoto Midt-Norge 25. oktober, bare få dager før det ble nye og strengere koronaregler.

Vi leide Messebygget til Malvik idrettslag på Midtsandtangen i Malvik kommune, nabokommunen til Trondheim.

Det ga oss romslig plass for god avstand mellom sitteplassene og fine fotomuligheter langs stranda og friluftsområdet i nærheten.

Med masse smitteverntiltak som håndsprit, registrering og god avstand mellom stolene, ble det en hyggelig formiddag med gode foredrag, god fotoprat og premieutdeling til konkurransevinnerne av vårkonkurransen vår.

Den internasjonalt anerkjente og premierte fotografen Terje Kolaas fra Levanger ga oss faglig påfyll og inspirasjon om fuglefotografering..

Lina Kayser har nettopp overtatt Furuhaugli på Dovre og  viste bilder fra sine nye fotografiske lekegrind i nærmiljøet i Dovrefjell Nasjonalpark  og fra turer på Svalbard.

Vår egen Edvard Bergene overrasket alle med å dra ned buksa foran forsamlingen. Formålet var å demonstrere en nyttig og varm longs som kunne dras av med enkle håndgrep.

Året har vært utfordrende med smittevern og korona, men vi har likevel fått til noen fototurer innenfor smitteanbefalingene; dagsturer til Tautra i august og Ringve botaniske hage i oktober og helgetur til Flatanger i august og Grønbakken i september. Det ble vist bilder fra alle turene på medlemstreffet.

Vinnerne av vårens fotokonkurranse med tema svart hvitt ble også premiert. Medlemmene kåret toppdykkerne til Maren Skjeldstad Fredagsvik til vinner i vårkonkurransen med Grethe Lindseth og May Lise Blikeng på delt andreplass.

Medlemmene kåret toppdykkerne til Maren Skjeldstad Fredagsvik til vinner i vårkonkurransen

Det tradisjonelle julemøtet vårt blir digitalt. 8. desember håper vi medlemmene våre logger seg på en time med faglig påfyll og kåring av Årets bilde.

Styret i BioFoto MidtNorge

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.