BioFoto Forening for Naturfotografer
Foto Anker Møllerop

Barentsburg

Foto Anker Møllerop. Canon 1DXII, 25-70 på 30mm, ISO 100, f/13, 1/80 sek. på frihånd. Behandlet i Lightroom og beskåret ca. 10-15%.

Det gamle gruvesamfunnet i Barentsburg.

Det var grått og trist vær som passet godt til en så trist og nedlagt del av Barentsburg, men så åpnet skyene seg en liten stund og det kom et flott lys som satte sitt preg på bildet. Bildet er i format 16-9 som jeg bruker på de fleste bildene jeg tar utenom portrett, der kan det variere noe. Vi er stort sett på 16-9 både på Tv og data så da blir det liksom naturlig synes jeg.

Mvh. Anker Møllerop | Smøla | Innmeldt som medlem i november 🙂

Takk til Anker for innsendt artikkel og velkommen som nytt BioFotomedlem. BioFoto oppfordrer våre medlemmer til å sende inn materiale. Send inn noen få ord om turen og opplevelsen. Legg ved Exif data: Blender/lukkertid og ISO. Gjerne skriv hvilket kamera og objektiv du brukte. Husk å legge ved bilde som vedlegg i e-post. Bildet bør være minimum 1920 px lengste side / 72 dpi. E-post sendes til tommy@biofoto.no

BioFoto er en uavhengig forening for naturfotografer. Foreningen skal være et faglig og sosialt forum med det gode naturbildet i sentrum. BioFoto skal arbeide for å heve det faglige og kunstneriske nivået blant norske naturfotografer.

 

 

 

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.