BioFoto Forening for Naturfotografer

60 Chicks – Wild Pics vandrer videre

Fotograf: Heidi Holmlund – leder BioFoto Finland
Tekst: Anne-Lise Stangenes

Etter 8 måneder på Haltia; Finlands natursentrum i Espoo, har naturfotoutstillingen “60 Chicks – Wild Pics” nå vandret videre. Fra 6. mars til 31. mars kan utstillingen, som er et samarbeide mellom BioFoto i Finland, Sverige og Norge, ses hos Nordisk Kulturkontakt i Helsingfors. Nordisk Kulturkontakt, som er en institusjon under det nordiske ministerrådet, skaper fysiske, økonomiske og digitale rom for kulturmøter i Norden, noe “60 Chicks – Wild Pics” virkelig er.

Som helt enestående i sitt slag, fremmer fotoutstillingen naturmangfoldet i våre nordiske land sett gjennom kameraene til 60 kvinnelige naturfotografer. Et helt unikt samarbeide som aldri før har blitt gjennomført i noe nordisk land. Utstillingen, som først ble vist under Naturfotodagen i Västerås i Sverige, februar 2016, for deretter å bli vist under NaturFotoFestivalen på Ski i Norge, mars 2016, har altså – siden juni – vært i se i Finland. Vi kan bare undre oss over hvor ferden vil gå videre…

Link til Nordisk Kulturkontakt

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.