Ung i BioFoto

Det femte intervjuet i serien er av vårt medlem Einar Anbjørn Hansen, medlem i BioFoto Østlandet

 

Intervjuet foregikk i lunsjen på Norsk Naturfotofestival i Ski søndag 10 mars. Utført av Heidi Mellingen.

Einar er en ung mann på 22 år fra Nøtterøy. Han bor på Nøtterøy fortsatt, kun avbrutt av 4 måneder i Brumunddal. Han fotograferer på hobbybasis, men har egen nettside: anbjornphoto.com. I 2015 begynte han å fotografere, først med kompaktkamera og så speilløst siden 2016. Einar liker å fotografere landskap, mest fjell og skog. Rondane er nok favorittplassen. Litt fotografering av dyr blir det også, særlig reinsdyr i Engerdal.

Medlemskap i BioFoto ble tegnet i 2018, så han er fersk i foreningen. Ett møte i BioFoto Østlandet har han fått med seg, men avstanden er stor, så det blir ikke ofte. Fellesturer er av interesse, det er lett å komme i kontakt når en har felles interesse. Einar lar bildene hvile litt før han fremkaller. Etterbehandling skjer i både Lightroom og Photoshop. Mobilen er en ok nødløsning, ikke noe mer. Av årstidene så er høsten favoritt, men også våren er flott. Da kan han gjerne ta natten til hjelp. Med de ordene rakk vi ikke mer før lunsjen var over, og neste foredrag snart på gang…


BioFoto mener at vi har et godt tilbud også til yngre medlemmer. Vi ønsker oss flere unge naturfoto interesserte i vår forening. I tiden fremover vil vi publisere korte intervjuer med våre yngste medlemmer. Kanskje du får lyst til å være med også?! Du vil ha en unik mulighet til å forme våre ungdomsaktiviteter videre fremover.

Tags from the story
,
More from Tommy Andreassen
Sentralstyret
Konstituerende møteStyret i BioFoto Norge har gjennomført konstituerende møte, hvor de nye...
Les mer
Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *