BioFoto inviterer alle kvinnelige medlemmer!

Kjære kvinnelige BioFoto-medlem!

Det er med glede vi vil invitere deg til å delta i en Nordisk Vandreutstilling.

BioFoto Norge, Sverige og Finland samarbeider om en felles utstilling. Utstillingen har som formål å løfte frem noen av våre kvinnelige naturfotografer. Alle kan være med. Vi vil allikevel spesielt invitere deg som ikke har hatt utstillinger / publisert noe tidligere. Utstillingen starter i Värmland i februar 2016, for så å flyttes til Norsk Naturfotofestival på Ski i mars og avsluttes i Finland senere på året.

60 kvinner vil få anledning til å vise frem et bilde hver. 20 kvinner fra hvert land. Bildene produseres på kapa og vil i utstillingen ha massive, sortmalte trerammer. Bildene skal være i str. 40×50 cm og noen i 40×40 cm. Rammene lånes ut av BioFoto Finland.

Utvelgelsen skjer slik:

1 kvinne fra hvert av de 8 lokallagene våre velges først, etter loddtrekning. De øvrige 12 bildene velges via loddtrekning blant alle interesserte uavhengig av lokallagstilhørighet. Trekningen vil foregå på BioFoto Østlandet sitt medlemsmøte onsdag 4. november 2015.

Deltakelsen koster 300,- pr person. Beløpet innbetales av den enkelte før produksjon av bildene. Svarfrist for å melde interesse er 1. november 2015. Påmelding sendes til: paamelding @ biofoto.org.

Du behøver ikke velge ut/sende bilde allerede nå. Vi melder tilbake hvem som får bli med på utstillingen etter 4. november.

Vi planlegger medieomtale i Norsk Naturfotofestival sitt festivalmagasin samt utdeling av flyers for å vekke interesse og informasjon om utstillingen.

Bli med!

Last ned .pdf her!

Written By
More from Anja Paixao
Nrk radio Sørlandet på tur med naturfotograf Geir Kjellevand
Vår alles biofoting Geir Kjellevand har hatt med seg en reporter fra...
Les mer
Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *