BioFoto Forening for Naturfotografer

Julehilsen fra leder

Fotograf: Jonathan Björklund

Da er vi kommet til selve juleaften og freden senker seg over heimen enten man er klar eller ikke.

BioFoto har lagt et aktivt år bak seg. Mange flotte arrangementer i regi av lokallagene er nå en god historie. Vi hadde et flott landstreff på Sørlandet og en inspirerende samling på Ski med Norsk naturfotofestival.

Vi er på en oppadgående bølge når det gjelder medlemstallet. Vi har verdens flotteste medlemsblad. Organisasjonen er i ferd med å finne den formen jeg ønsket den skulle gjøre. Økonomien er stram men overkommelig. Styrene er godt fungerende og oppgavene plassert.

Da er det godt å ønske alle som står bak dette en riktig god jul og et godt nytt år. Dere er viktige og gode alle sammen.

Jeg har hatt en usedvanlig hektisk høst, men mitt delvise fravær i så måte har nesten ikke vært synlig. Jeg har nå fungert som leder i to perioder med et lite pluss og min tid som BioFotos øverste ansvarlige går mot en slutt. Tror det er viktig at vi rullerer vervene ofte så vi stadig er i utvikling. Til sommeren må nye kluter komme inn og drive organisasjonen videre.

Når det er sagt så er BioFoto liv laga og en fantastisk organisasjon på alle måter. La det fortsatt bli det. Vi sees på Ski i mars eller på Smøla først i juni.

Ha en fredelig og trivelig juletid alle og enhver.

Ola Arnfinn Loe
Leder
BioFoto

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.