Konstituerende møte 2024

7.-9. juni møttes det nye styret ved Mylla på Grua for et konstituerende møte. Det ble mange fine samtaler og diskusjoner om hvordan vi på best mulig måte skal drifte Biofoto Norge, og det var mange fine innspill fra alle de nye styremedlemmene. Det var grå dager vi fikk, men noe tid til bilder ble det i mellom slagene.

Styret gleder seg til å jobbe sammen om å drive Biofoto fremover, blant annet med fokus på å lage en helt ny nettside med en ny konkurranseløsning, jobbe med å vise oss godt frem i SoMe og forhåpentligvis huke tak i flere yngre medlemmer, og forenkle og automatisere en god del av de tunge og store arbeidsoppgavene slik at styremedlemmene kan ha fokus på andre viktige oppgaver. Roller har blitt fordelt og styret er fornøyde med utgangspunktet vårt.

Mer fra konstituerende møte kan du lese om i neste utgave av Naturfotografen.

Written By
More from Anja Paixao
BioFoto Hordaland presenterer et spennende vårprogram
Fotograf: Liv-Randi Lind Les mer hos BioFoto Hordaland..
Les mer
0 replies on “Konstituerende møte 2024”