Konstituerende styremøte i BioFoto Norge

Helgen 9-11 juni avholdt vi konstituerende styremøte i BioFoto Norge.

Bodø og Saltstraumen var en perfekt ramme for samlingen. Solen tok vi med oss oppover, og den varmet alle de 3 dagene som var avsatt til jobbing. Det gode været gjorde at vi kunne holde både møtene og måltidene utendørs. Sakslisten var rekordlang og de største sakene var økonomi og samarbeid/rollefordeling.

Vi forenklet modellen for tilbakeføring av medlemskontingent til lokallagene og vi fordelte de sakene vi skal jobbe med det neste året på styremedlemmene. Ikke nok med det, men på kveldstid kjørte vi på fototur i nærområdet. Vi boltret oss i vakker natur, elg i solnedgang og røyskatt rundt bilene.

Mer om møtet vil vi fortelle om i vårt medlemsblad Naturfotografen.


Legger ved noen bilder tatt med mobilkamera 🙂

More from Tommy Andreassen
Årbok Finland 2023
En hilsen gjennom årboken til alle i BioFoto Finland Så hyggelig å...
Les mer
Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *