BioFoto Forening for Naturfotografer
GDPR-Personvern BioFoto

Personvern

GDPR?

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er en ny personvernforordning fra EU. Regelverket blir norsk lov i 2018 og vil gi virksomheter nye plikter og enkeltpersoner nye rettigheter for personvern.

Ettersom befolkningen generelt sett blir mer digitale, og vi i stadig større grad legger igjen elektroniske spor etter oss i nettbutikker, på nettsteder og andre applikasjoner, har myndighetene sett behovet for å utforme et mer omfattende og strengt regelverk.

Dette gjelder også for vår forening.

biofoto.no har nå lagt til personværnerklæring når du besøker nettsiden vår.

Her kan du lese personvernsiden for BioFoto, siden vil bli kontinuerlig oppdatert etterhvert som nye utvidelser taes i bruk.

 

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.