BioFoto Forening for Naturfotografer

Mitt møte med havskilpaddene i Mexico

Fotograf: Beate S. Johansen

En uke sommeren 2015 var Olav Didriksen og jeg ved kysten på østsiden av Youcatan-halvøya i Mexico. Tulum er et kjent turistområde. Jeg hadde lest om en strand som er berømt for mange havskilpadder. På Tripadvisor hadde noen skrevet at det var enkelt å dra dit på egen hånd, det var helt unødvendig å bli med en av de mange turoperatørene. Jeg fikk god veiforklaring av hotellresepsjonisten, og vi fant greit fram med vår lille leiebil. Det heter Akumal public beach, og her er det masse folk, både lokale og turister. Vi hadde liten tro på at det kunne finnes havskilpadder her i det mylderet av plaskende og snorklende mennesker. Hadde vi kommet riktig?

Les mer hos BioFoto Sørlandet..

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.