Hyggelig fototur til Helvete med Biofoto Innlandet!

Den 15. september 2024 arrangerte Biofoto Innlandet en flott fototur til Helvete i Espedalen, et dramatisk og fascinerende landskap som gav rikelig med muligheter for fotografering. Helvete er kjent for sine imponerende jettegryter, og de dypt skårne formasjonene skapte et spennende bakteppe for kreative bilder. Vi var en gjeng på 6 medlemmer som møttes tidlig på dagen, klare med kameraene våre og fullpakket med fotoutstyr. Det er litt bratt å gå ned, og det er lurt med godt fottøy og gode klær, spesielt etter nedbør. Det er nemlig rennende vann nede i gjelet. Vi tok oss god tid og fotograferte de fleste kriker og kroker på turen gjennom gjelet. For egen del var det vidvinkelobjektivet som satt på kameraet. 

Etter en formiddag med aktiv utforsking og fotografering av jettegrytene, samlet vi oss ved Fjellkirka, en vakker, enkel kirke i fjellandskapet, for en etterlengtet lunsjpause. Her hadde vi tid til å fyre opp til grilling og nyte et sosialt måltid. Grillen ble flittig brukt, og vi koste oss med alt fra pølser til burgere mens vi diskuterte formiddagens fotomuligheter og hva vi ønsket å gjøre videre for dagen. 

Etter en god lunsj, satte vi kursen mot Verksodden. Dette området, med sine gamle spor av gruvedrift og vakre, naturlige omgivelser, ga oss nye og spennende motiver. Ruiner, mønster i steiner, sopp osv samt den rå, ville naturen, ga oss mange muligheter til å fange unike bilder. Dagen ble avsluttet med en siste prat og oppsummering av dagens opplevelser. Alle virket enige om at turen til Helvete var en fin tur. Vi takker for en strålende tur og gleder oss allerede til neste samling!

More from Kjetil Alm-Kristiansen
Program for høsten 2024
Biofoto Innlandet har følgende aktiviteter for høsten 2024 Medlemsmøter for Biofoto Innlandet...
Les mer
0 replies on “Hyggelig fototur til Helvete med Biofoto Innlandet!”