Lofoten-foto Tommy Andreassen

Foto Tommy Andreassen | Unstad Beach

Landstreff BioFoto 2020 – Lofoten

BioFoto Nordland har mottatt en del henvendelser vedrørende Landstreffet i Lofoten 2020. Det er flere som ønsker å være tidlig ute for å kunne bestille overnatting i Lofoten noen dager ekstra i forbindelse med Landstreffet. Det er ennå noen måneder til vi legger ut selve påmelding til Landstreffet. Dette er kun en generell informasjon om dato og bosted. 

Ønsker du noen ekstra fotodager i forkant eller i etterkant av Landtreffet?  Da må du snart begynne å tenke på bestilling/reservasjon. Lofoten har et hav av overnattingsplasser, men allerede nå begynner turistene å reservere for 2020 De fleste ligger ute på kjente nettsider som Booking.com og Hotels.com

Hvis du ønsker å bestille ekstra dager på den plassen hvor Landstreffet holdes kan du selv kontakte Kremmervika Havn, Kontaktopplysningen ligger nedenfor. Sender du epost til Kremmervika skriver du BioFoto/Landstreff 2020 i emnefeltet.

BioFoto Nordland har reservert hele Kremmervika Havn med 80 sengeplasser for helgen 12. – 14. Juni. Påmelding og informasjon med program kommer på epost og nettside over nyåret.

Tenker du på ekstra fotodager i Lofoten må du ikke vente for lenge med å reservere overnatting en aller annen plass i Lofoten. BioFoto Nordland ønsker deg hjertelig velkommen til en fantastisk fotohelg. Annen nyttig informasjon kommer etterhvert 🙂

Landstreffet med årsmøte.

Dato: Fredag 12. juni – søndag 14. juni

Sted: Ballstad i Lofoten ( Vestvågøy kommune)

Bosted: Kremmervika Havn 

Telefon +47 916 61 330 | Adresse Kremmervika 36 | 8373 Ballstad | 

E-post: post@kremmervikahavn.no | Web: http://kremmervikahavn.no/