Velkommen

Styret i BioFoto ønsker våre 2 nye varamedlemmer velkommen. Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen er begge medlemmer av BioFoto Troms og Finnmark med bosted i Alta.

Bli kjent med Hildegunn og Thor-Arthur


Interesser: Jeg er ei utejente som er glad i å være på tur. Naturfoto er lidenskapen og rekreasjonen min. Jeg er veldig glad i fotografering av fugl og dyr, men tar også landskapsbilder og kreative bilder. Jeg ønsker spesielt å utvikle den kreative siden av min naturfotografering. Jeg er veldig opptatt av natur- og miljøvern, og ønsker å gjøre mitt beste for å ta vare på miljøet. Jeg er glad i sportsfiske og trening, og så elsker jeg å fyre bål. Jeg trives både i eget selskap og sammen med andre mennesker. Jeg og Thor-Arthur deler heldigvis disse lidenskapene – derfor er vi sammen på våre foto turer. Vi inspirerer hverandre til å ta fram de gode sidene.


Interesser: Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg en allsidig fotograf, men jeg er i hvert fall naturfotograf. Omtrent alle bilder tas utendørs. Friluftsliv og naturfotografering er min store hobby og lidenskap. Jeg liker å ta bilder av dyr og fugler, landskap og nordlys. Vann i bevegelse liker jeg godt å ta bilde av. Så har jeg nok en del å gå på når det gjelder kreative og abstrakte bilder. Jeg liker sportsfiske, spesielt på fjellet. Og det å være i åpent landskap. Jeg og Hildegunn er heldige som har hverandre å dele denne lidenskapen med – både ute og hjemme i sofakroken når vi ser bildene på lerret. 


Nettsiden “Sentralstyret” er nå oppdatert med bilder og funksjoner. Ønsker du kontakt med noen av oss i sentralstyret finner du e-post adresse og telefon nummer her