BioFoto Forening for Naturfotografer

Resultat

Resultatet fra 2. runde i fotokonkurransen samt samlet poengsum og kåring av årets fotograf vil bli offentliggjort den 23. desember.

Resultatet skulle bli publisert i dag, men grunnet havari av egen pc tok det meg 6 uker for å investere i ny pc. Dette skjedde i den tid hvor bildene skulle sendes over til den finske jury, derfor er det forsinkelse. På vegne av egen pc beklager jeg forsinkelsen dette medførte.

Resultatet fra den finske jury ventes å være ferdig juryert ca. 15. desember. Så fort resultatet er klart fra jury vil jeg starte jobben med resultatlisten samt publisering av bildene og presentasjonen Årets fotograf 2020. Publiseringsdato 23. desember.

Artikkelbilde er tatt av Knut Inge Røstad fra BioFoto Midt Norge. Bilde fikk hederlig omtale etter 1. runde 2020

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.