Natur og Foto dagen

Opplev Ousland live 25. januar

Polfarer, rovdyrfotograf og dyreliv i urban natur og fotomesse er noe av det du kan få oppleve på Natur&Foto-dagen.

25. januar 2020 går Natur&Foto-dagen av stabelen i Oslo Konserthus. Der er Børge Ousland en av foredragsholderne. De fleste har vel fått med seg Børges episke skitur over Polhavet i vintermørket – fra Alaska til Svalbard – og om Lance som frøs inne i isen – og om Børge og Mike Horn som holdt på å gå tom for mat og brensel.

Det ble en spennende og dramatisk avslutning på turen – en tur som i etterkant har ført til mye diskusjon i media – om for og mot slike «gutteturer». Uansett, i Konserthuset får du høre Børges egen beretning fra denne turen – og andre turer han har vært med på. Det blir også foredrag av Lassi Rautiainen fra Finland og Felix Heintzenberg fra Sverige – og ikke minst premieutdeling i NNPC.

Du må ikke gå glipp av denne dagen. Hele programmet kan ses her: 

https://www.oslokonserthus.no/program/natur-foto-dagen-3/