NNPC innsendingsfristen 15. november

Høst inn fantastiske premier, heder og ære. Nature Photo Contest skal fordele ut premier for over NOK 200 000,-

Nå er det tiende gang Natur&Foto arrangerer Nordens største naturfotokonkurranse. Konkurransen er åpen for innsending. Meld dere på her: https://www.nnpc.no/no/

Det strømmer inn med bilder som lastes opp på konkurransens server. Send inn dine blinkskudd og vær med på å konkurrerer om de gjeve titlene og ikke minst de flotte premiene. Premier for kr 200 000,- skal fordeles på flere vinnere i forskjellige kategorier. Hovedpremien er en tur til Masai Mara i Kenya for to personer, til en verdi på kr 80 000,-. Den gjeveste premien i NNPC sin historie som sponses av Oltepesi tente safari camp og fotograf Arnfinn Johansen. Det nærmer seg innsendingsfristen som er 15. november midnatt. I juryen sitter: Arnfinn Johansen, Anna Ulmestrand, Pål Hermansen, Tom Schandy og Baard Næss.
Foto: Baard Næss