BioFoto Forening for Naturfotografer

Sylfest Myklatun – sekretær i sentralstyret

Foto Linda Bjørgan

Hils på vår nye sekretær Sylfest Myklatun

Sekretæroppgavene i sentralstyret har i nær et år blitt ivaretatt av Anne-Lise Stangenes og Leif Otto Listhaug som et tillegg til deres ansvarsoppgaver som leder og økonomiansvarlig. Oppgavene overtok de to da Silje Mari Karlsen gikk ut av styret fordi hun ble mor.

Under årsmøtet i Dalen i juni ble BioFoto Midt-Norge oppfordret til å skaffe sekretær til hovedstyret. Deres aller beste kandidat var Sylfest Myklatun. Han har tidligere også vært sekretær i lokallaget Midt-Norge, og har aktivt tatt del i annet BioFoto-arbeid både lokalt og ifm. årsmøtesaker.

Myklatun gikk inn i vervet som sekretær 1. oktober. Han sitter som sekretær frem til årsmøtet i 2019.

Sentralstyret ønsker Sylfest varmt velkommen!

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.