BioFoto Forening for Naturfotografer

Viktig info Fotokonkurranse

Vi forlenger innleveringsfristen med 2 dager.

Ny innleveringsfrist er satt til 12. september kl. 23:59

 

Problemer med å sende inn bildene

Noen har fått problemer med å laste opp bildene der det kommer opp feilmelding, ikke ekte jpg. Det er et problem med enkelte redigerings-program som eksporterer filen til en korrupte jpg-fil, det blir en feil i jpg konverteringen. Når disse filene lastes opp til serveren vil ikke programmet godta disse ødelagte jpg-filene. Eldre versjoner av Photoshop og noen andre redigeringsprogram kan skape denne konflikten. Det var et medlem som hadde benyttet programmet Photoscape til bildebehandling, ingen av disse bildene kunne hun laste opp til konkurransen, jeg tok imot disse bildene og lastet de opp i Lightroom, eksporterte bildene og sendte i retur, da fikk hun lastet opp.

Til de av dere som ikke har fått lastet opp bildene, forsøk å kontakte et medlem eller kjenning som dere vet har Lightroom å be om eksporteringshjelp av bildene. Det er raskt å eksportere 5 bilder til ekte jpg. Forsøk så og laste opp bildene på nytt.

Når dere logger dere inn til konkurransen kommer det tekst oppe på siden “Fotokonkurransen 2017 – Runde 2», men når
bildene blir lasta opp så forandrer det seg til: «Fotokonkurransen 2017 – Runde 1». Dette er ikke noe å bry seg med. Bildene kommer inn til runde 2

Skulle du ha glemt ditt brukernavn og passord ? ikke noe problem,  send epost så får du hjelp.  biofoto.web@gmail.com

 

Mvh Tommy Andreassen
Webansvarlig / Konkurranseansvarlig

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.