BioFoto Forening for Naturfotografer
Natur&Foto-dagen

Natur&Foto inviterer til Nordic Nature Photo Contest 2016

Magasinet Natur&Foto inviterer til fotokonkurranse for sjette gang. Med fantastisk natur, et unikt lys, og en storslagen fauna og flora står den nordiske naturen i en særklasse. Dette ønsker vi å løfte frem med Nordic Nature Photo Contest. Konkurransen er internasjonal og åpen for alle. Alle innsendte bilder, unntatt kategorien fotoreisen, må være tatt i et av de nordiske landene i løpet av de tre siste årene: Norge (Svalbard), Sverige, Finland, Danmark, Island, Færøyene eller Grønland.

Fotografer under 18 år konkurrerer om å bli Årets unge nordiske naturfotograf. De deltar gratis i konkurransen.

KONKURRANSEN ÅPNET 15.NOVEMBER 2015

Les mer hos Natur&Foto.

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.