BioFoto Forening for Naturfotografer

Norsk Naturfotofestival – Programmet er klart!

Fotograf: Bo Eide

Det å sette sammen et program til naturfotofestivalen, er en blanding av å gjøre detektivarbeid, legge puslespill og å drive pågående markedsføring. Først må vi finne fram til egnede foredragsholdere, så sette dem sammen til et program som tilfredsstiller alle kategorier besøkere – og til slutt må vi greie å overbevise de utvalgte om at de skal komme akkurat til oss. Dette er en møysommelig prosess hvert år, men nå kan vi puste lettet ut enda en gang og konstatere at listen er full og alle hensyn tilgodesett.

Neste års program blir en spennende miks av utenlandske stjernefotografer og norske bidragsytere. Noen er verdenskjente, mens andre er mer ubeskrevne blad for folk flest. Mange bilder føyer seg naturlig inn i den naturfotografiske tradisjon, mens andre bryter tradisjonen så grundig at du må gni deg i øynene.

Les mer hos Norsk Naturfotofestival..

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.