BioFoto Forening for Naturfotografer

Nordland Biofoto inviterer til medlemstur 19-22 November

Fotograf: Bjørn Anders Nymoen via Steigen Sjøhus

Steigen sjøhus ligger på en brygge i Våg på Røssøy, og tilbyr rom i tradisjonelle rorbuer med eget bad og gratis Wi-Fi. Alle rommene gir nydelig utsikt over sjøen. Alle rorbuene på Sjøhus Steigen har eget bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken og sittehjørne med satellitt-TV.

Anlegget ligger ute på en molo med utsikt mot Vestfjorden, Lofotveggen og midnattsola. Rett over fjorden ligger Svolvær. Den vakre skjærgården utenfor anlegget er vernet og særdeles verdifull. Du kan ”loffe” rundt for å se etter havørna. Den er ikke vanskelig å finne siden skjærgården i Steigen har verdens tetteste bestand av havørn.

Les mer hos BioFoto Nordland..

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.