Landstreff 2015

Visningsbilde, Fotograf: Steffan Hestenes

01

Velkommen til landstreff 5. – 7. juni på Lista!

Biofoto Sørlandet inviterer til landstreff på naturskjønne og fotogene Lista 5. – 7. juni. Med milelange, vernede strender, fuglereservat, Lista fuglestasjon og plantevernområder et steinkast unna, befinner vi oss midt i smørøyet på vår base; Lista Flypark Hotell & Appartements i Farsund kommune. Du får oppleve fellesskap med biofotinger fra hele landet gjennom sosiale foto- og naturopplevelser, du får spennende og inspirerende fotoforedrag, Natur & Fritid åpner dørene eksklusivt for oss, Enli Vestheim vil trigge våre smaksløker, og som medlem av den største foreningen for naturfotografer i Norge kan du bidra med din stemme under årsmøtet.

Last ned full informasjon på denne .PDF

På Lista Flypark Hotell & Apartements, som ligger 15 km fra Farsund sentrum, vil vi benytte både vandrerhjem og hotellet vis-a-vis til overnatting. De velsmakende måltidene tilberedes med lokale råvarer av Enli Vestheim as, og nytes i hovedbygningen på området. I vandrerhjemmets 2 et., som for øvrig blir det sosiale møtestedet gjennom helgen, ønsker vi velkommen fredag kl. 18.00. Her vil du få den eksklusivt produserte landstreff t-skjorten; sponset av Natur & Fritid, og skapt på tegnebordet av Magne Myhren. Du får informasjon om landstreffprogrammet, og får inspirerende informasjon om området vi befinner oss i, bildevisninger m.m. På Vestheim inntar vi deretter en enkel, velsmakende varmrett fulgt av dessert og kaffe før resten av kvelden fylles med muligheter for felles natur- og fotoopplevelser. Under arrangementet brukes egne privatbiler som fylles med fotoglade biofotinger når vi beveger oss ut i Listerregionen på lokale besøk og fototurer. Vi tar alle et ansvar for at enhver har noen å sitte på med.

 

Påmelding og betaling

Skriftlig påmelding senest søndag 3. mai til Erik Kristensen med kopi til Anne-Lise Stangenes.
Påmeldingen er bindende når din betaling er mottatt senest fredag 15. mai til kontonr. 3090.13.08159.
Merk innbetaling med fullt navn og Landstreffpakke nr. f.eks. Anne-Lise Stangenes – landstreffpakke 1, eller Anne-Lise Stangenes – Festmiddag.
Din påmelding pr. e-post til Erik skal inneholde:
-Navn/Medlemsnr/Telefonnr/E-postadresse/ Lokallagstilknytning
-Landstreffpakke nr. / dobbeltrom for en person / Kun festmiddag
-Navn på den/dem du evt. skal dele rom med
-Størrelse på landstreffets t-skjorte (velg mellom M – L – XL – XXL)
-Transport fra Kjevik flyplass til Lista/Flightnr/

Kontaktinformasjon

Lurer du på noe kan du kontakte:
Erik Kristensen (kasserer) i Biofoto Sørlandet – 93 09 07 04 – kristensen_erik@hotmail.com
Anne-Lise Stangenes (leder) – mobil: 41 20 88 93 eller annelise@biofoto.no / annelisestangenes@gmail.com
Følg også med på Biofoto Sørlandets webside;
«Landstreff 5 – 7 juni 2015» for oppdatert informasjon og ytterligere detaljer: http://biofotosorlandet.blogspot.no/

06 - Foto Terje Alveberg

Fotograf: Terje Alveberg