BioFoto Forening for Naturfotografer

Ny hjemmeside

Dette blir det første innlegget på Biofoto sin nye hjemmeside. Jeg håper dere alle har hatt en riktig god jul og ønsker dere et godt nytt fotoår 2015. Hvis dere har noen inspill på den nye layouten bare send meg en mail på jonathan@biofoto.no. Vi kommer kjøre et opplegg med en ny spennende artikel hver uke. Det kommer handle om alt fra hva våre lokallag driver på med til interessante fotoprosjekter. Har du lyst å vise opp bilder eller har tips på hva som er på gang, send meg en mail!

Biofoto konkurransen har fått en egen avdeling på den nye hjemmesiden. Årets bilde 2014 skal snart kåres, så gå inn og stem på en av de 12 bildene som er plukket ut av juryen. Fristen er 1 februar. Mer informasjon om årets konkurranse kommer i februar.

Kan og nevne at vi jobber med en forumløsning så vi kan få et levende Biofoto miljø online.

Igjen, et godt nytt fotoår til dere!

Hilsen
Webansvarlig

 

error: Kopibeskyttet. Ønskes bilde brukt, ta kontakt med BioFoto eller fotografen av bilde.