Overfører data ...
Forsidebilde
Til forsidenBioFoto

Velkommen til BioFoto Sørlandet

BioFoto Sørlandet ble stiftet 4. september 2010, og har medlemmer fra Aust-, og Vest-Agder. Siden oppstarten har medlemstallet bare gått en vei; oppover.

BioFoto Sørlandet har medlemsmøter en gang pr. måned; en av de to første tirsdagene kl. 18.00 – ca. 21.15. Vårt møtelokale er på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage i Kristiansand.  

I tillegg til medlemsmøtene arrangerer vi fototurer, utstillinger, og vi deltar under museets arrangementer; ”Museets dag” i juni, eller ”Førjulsstemning” i november. Til nå har vi hatt seks utstillinger, og alle medlemmer inviteres til å delta på disse.

Styret avholder sine møter ca. tre - fire ganger pr. halvår, og oftere ved behov. Styremøtene holdes oftest i Kristiansand.

BioFoto Sørlandet samarbeider med andre fotoklubber og naturforeninger i Agder. Vår felles interesse for fotografering og/eller naturen; enten det er på landjorda eller i universet, naturliggjør dette.

Se gjerne hjemmesiden vår: for mer informasjon om oss og våre aktiviteter!Styret 2014/15


Leder/sekretær: Anne-Lise Stangenes (Lillesand)
Mobil: (+47) 41 20 88 93
annelisestangenes@gmail.com

Nestleder/sekretær: Øivinn Bruce (Kristiansand)
Kasserer: Erik Kristensen (Mandal)
Styremedlem: Lars Ole Røed (Risør)
Styremedlem: Erik Johan Günther (Kristiansand)
Styremedlem: Øystein Birkenes (Kristiansand)Vannets reise - fra kilden til havet
I 2011 inngikk vi i et samarbeide med kunstner Yvonne Ranestad. Prosjektets formål er å få frem hvordan et emne fra naturen kan vises gjennom flere media; tekstil, lyrikk, fotografier, film og naturlyd, sett gjennom kunstnerens og medlemmenes egne uttrykksformer. Gjennom vårt arbeide ønsker vi å bidra til å fremme bruk av naturen i Agder-fylkene, og vi oppfordrer til å ivareta den.

Boken "Vannets reise - fra kilden til havet" har utgivelse i februar 2014. Boken koster kr 396,- og kan bestilles ved å sende e-post til leder.

Under Norsk Naturfotofestival på Ski 21. - 23. mars holder BioFoto Sørlandet foredrag lørdag 22. mars kl. 09.30 - 10.15 om emnet. Vi holder også "mini-utstilling" i voksenopplæringens lokaler med et utvalg fotografier fra prosjektet, der også kunstnerens arbeide; "Alt hvitt får farge" stilles ut.

LES MER HER

Høsten 2014 kan du se utstillingen på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage, da også med en vitenskapelig del i regi av Agder Naturmuseum og Botaniske Hage.BioFoto | Olav Nygards veg 49, 0688 OSLO | Tlf. 416 26 295 | biofoto@biofoto.no | Org.nr. 982 825 512
Pil opp